Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Ota askel kohti oikean tekijän palkkaamista, ja laita verkostoitumispyyntö LinkedInissä!
Amiko Amiko Executive Search Oy on osa kotimaista Amiko Groupia.

Yhteyshenkilöt

Jukka Alanne
LinkedIn
Liiketoimintajohtaja
+358 40 702 4160
jukka.alanne@amiko.fi

Jukalla on yli 15 vuoden kokemus suorahauista monelta eri toimialalta. Jukka vastaa Amiko Executive Search oy:n toiminnasta. Ota Jukkaan yhteyttä, kun tarvitset suorahakua, liikkeenjohdon konsultointia tai muita Amikon henkilöstöpalveluja.

Karri Louevuo
Linkedin
Senior Consultant
karri.louevuo@amiko.fi
+358 505930464

Karrilla on yli 25 vuoden kokemus vähittäiskaupan myynti- ja johtotehtävistä autokaupan toimialalta, näistä johtotehtävissä noin 15 vuoden ajalta. Lisäksi Karri on toiminut yrittäjänä ja kauppiaana urheilukaupan alalla. Rekry- ja suorahakutoimintojen parissa hän on toiminut vuodesta 2019.

Erityisesti autoalan sekä yleisesti myynnin vaativat johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävät ovat Karrin parasta osaamisaluetta, unohtamatta myös myyjien rekrytointeja. Vahvan urheilu- ja liikuntataustan myötä myös liikunnan ja urheilun ympärillä olevat tehtävät ja toimenkuvat ovat hänelle myös ominaisia toimeksiantoja.

Elina Pojanluoma
LinkedIn
Senior Consultant
elina.pojanluoma@amiko.fi
+358 400 596 899

Elinalla on laaja-alainen kokemus eri alojen asiantuntijatehtävistä. Hän on toiminut mm. myynti- ja osto-organisaatioissa vastuunalaisissa tehtävissä.
Elina on keskittynyt pääasiallisesti rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoissa asiantuntijoiden, keskijohdon ja myynnin/oston ammattilaisiin.
Taitava ihmistuntija, energinen ja tavoitteellinen Elina on valmiina löytämään kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja.