Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Ota askel kohti oikean tekijän palkkaamista, ja laita verkostoitumispyyntö LinkedInissä!
Amiko Amiko Executive Search Oy on osa kotimaista Amiko Groupia.

Yhteyshenkilöt

Jukka Alanne
LinkedIn
Liiketoimintajohtaja
+358 40 702 4160
jukka.alanne@amiko.fi

Jukalla on yli 15 vuoden kokemus suorahauista monelta eri toimialalta. Jukka vastaa Amiko Executive Search oy:n toiminnasta. Ota Jukkaan yhteyttä, kun tarvitset suorahakua, liikkeenjohdon konsultointia tai muita Amikon henkilöstöpalveluja.

Karri Louevuo
Linkedin
Senior Consultant
karri.louevuo@amiko.fi
+358 505930464

Karrilla on yli 25 vuoden kokemus vähittäiskaupan myynti- ja johtotehtävistä autokaupan toimialalta, näistä johtotehtävissä noin 15 vuoden ajalta. Lisäksi Karri on toiminut yrittäjänä ja kauppiaana urheilukaupan alalla. Rekry- ja suorahakutoimintojen parissa hän on toiminut vuodesta 2019.

Erityisesti autoalan sekä yleisesti myynnin vaativat johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävät ovat Karrin parasta osaamisaluetta, unohtamatta myös myyjien rekrytointeja. Vahvan urheilu- ja liikuntataustan myötä myös liikunnan ja urheilun ympärillä olevat tehtävät ja toimenkuvat ovat hänelle myös ominaisia toimeksiantoja.

Marjut Valkama
LinkedIn
Researcher
marjut.valkama@amiko.fi
+358 50 378 9746

Marjut on työskennellyt Amiko Executive Search oy 2021 syksystä lähtien. Marjutin vuosien kokemus asiakaspalvelutehtävistä on tehnyt hänestä tehokkaan ja aikaansaavan asiantuntijan. Marjut on erikoistunut moniin eri alojen suorahakutoimeksiantojen toteuttamiseen.

Elina Pojanluoma
LinkedIn
Senior Consultant
elina.pojanluoma@amiko.fi
+358 400 596 899

Elinalla on laaja-alainen kokemus eri alojen asiantuntijatehtävistä. Hän on toiminut mm. myynti- ja osto-organisaatioissa vastuunalaisissa tehtävissä.
Elina on keskittynyt pääasiallisesti rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoissa asiantuntijoiden, keskijohdon ja myynnin/oston ammattilaisiin.
Taitava ihmistuntija, energinen ja tavoitteellinen Elina on valmiina löytämään kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja.