Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Ota askel kohti oikean tekijän palkkaamista, ja laita verkostoitumispyyntö LinkedInissä!
Amiko Amiko Executive Search Oy on osa kotimaista Amiko Groupia.

Yhteyshenkilöt

Jukka Alanne
LinkedIn
Liiketoimintajohtaja
+358 40 702 4160
jukka.alanne@amiko.fi

Jukalla on yli 15 vuoden kokemus suorahauista monelta eri toimialalta. Jukka vastaa Amiko Executive Search oy:n toiminnasta. Ota Jukkaan yhteyttä, kun tarvitset suorahakua, liikkeenjohdon konsultointia tai muita Amikon henkilöstöpalveluja.

Antti Marjakoski
Linkedin
antti.marjakoski@amiko.fi
+358 50 439 9330

Antti aloitti Amiko Helsingin toimipisteellä vuoden 2021 lopussa. Antin erityisosaamista on rekrytointi -ja suorahakutoimeksiannot liiketoimintajohdon, keskijohdon sekä asiantuntijoiden osalta.

Vuosien varrella Antti on kerännyt eri aloilta kokemusta ja osaamista menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, uusien myymälöiden ja tiimien starttaamisesta sekä muutosjohtamisesta.

Ihmistuntemus, tavoitteellisuus ja joukkueurheilutausta näkyy Antin työskentelyotteessa, jonka tavoitteena on pitkäjänteinen ja tuloksekas yhteistyö.

Marjut Valkama
LinkedIn
marjut.valkama@amiko.fi
+358 50 378 9746

Marjut on työskennellyt Amiko Executive Search oy 2021 syksystä lähtien. Marjutin vuosien kokemus asiakaspalvelutehtävistä on tehnyt hänestä tehokkaan ja aikaansaavan asiantuntijan. Marjut on erikoistunut moniin eri alojen suorahakutoimeksiantojen toteuttamiseen.