Perehdytysvalmennus

Perehdytysvalmennus johtajille ja päälliköille

Hyvin onnistunut perehdytys sitouttaa uuden johtajan tai päällikön yritykseesi. Perehdytysvalmennus on selkeä yhdessä laadittu prosessi, jossa keskitytään vain olennaisiin asioihin. Perehdytysvalmennuksessa johtaja tai päällikkö saa selkeät tavoitteet, suunnitelman ja ymmärryksen yrityksestä, työyhteisöstä ja yrityksen liiketoiminnasta.

Hyvin onnistunut alku uudessa johtotason tehtävässä parantaa yrityksen menestymismahdollisuuksia ja rakentaa hyvän pohjan muutostyölle.

Johtajan tärkeät 100 ensimmäistä päivää

Perehdytystä varten laadimme kanssasi selkeän prosessin, jonka ansiosta jokaisen johtotason kriittisimmät 100 ensimmäistä päivää sujuvat yrityksen liiketoimintaa tukien ja henkilöstön hyvinvointia palvellen.

Perehdytysvalmennuksen avulla uudella esimiehellä on hyvät lähtökohdat onnistua uudessa tehtävässään ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Uuden johtajan on myös helpompi saada henkilöstö ja koko organisaatio mukaan tarvittaviin muutoksiin.

Perehdytysvalmennuksessa voimme käyttää tukena myös johdon arviointeja.

Perehdytysvalmennuksemme avulla uusi johtaja pystyy täyttämään yrityksen asiakkaiden, henkilöstön, hallituksen ja omistajien odotukset ensimmäisen kolmen kuukautensa aikana.

Ota yhteyttä, ja keskustellaan minkälainen perehdytysvalmennus sopisi yrityksesi uudelle johtajalle!

  • Perehdytysvalmennuksessa laadimme kanssasi selkeän prosessin, jonka ansiosta jokaisen johtotason kriittisimmät 100 ensimmäistä päivää sujuvat yrityksen liiketoimintaa tukien ja henkilöstön hyvinvointia palvellen.
  • Hyvin onnistunut alku uudessa johtotason tehtävässä parantaa yrityksen menestymismahdollisuuksia ja rakentaa hyvän pohjan muutostyölle.

Avullamme koko henkilöstö tukee liiketoimintasi tavoitteita

Ota yhteyttä